Mr & Mrs on the move! 

Facebook Twitter Google Maps E-mail

Bert-Jan Stam loopt mee in de 4M-Marathon in Uganda voor St. Open Doors.

Omdat Stam Autorijschool 5 jaar bestaat loopt eigenaar Bert-Jan Stam mee in een speciale marathon. Deze wordt georganiseerd door Stichting de 4e Musketier.

Van de site van Compassion en Open Doors:

Het noorden van Uganda is een door oorlog en geweld verscheurd gebied. Talloze families zijn persoonlijk getroffen door de gebeurtenissen, en voor velen is simpelweg overleven een grote strijd. Dit is het gebied waar het Lords Resistance Army (LRA) van Joseph Kony talloze kinderen heeft ontvoerd en ingezet als kindsoldaten. Duizenden mensen zijn verkracht, verminkt en vermoord. Het gebied is totaal ontwricht en wordt geteisterd door extreme armoede. Wij gaan door een Musketier marathon in Uganda te lopen, aan hen laten zien dat het land nu veilig is. Zo willen we met de gewerfde fondsen de vrouwen, studenten en kinderen de hoop op een betere toekomst geven.

Bert-Jan Stam zal zelf zijn reis en onderhoud bekostigen.