Mr & Mrs on the move! 

Facebook Twitter Google Maps E-mail
Home Home

Home

WELKOM OP DE SITE VAN STAM AUTORIJSCHOOL

Zoals het de goede gewoonte betaamt zal ik mezelf maar eerst even voorstellen; Mijn naam is Bert-Jan Stam, ik ben sinds 1992 getrouwd met Gabriëlle Stam- van den Berg en samen hebben wij vier mooie dochters. Ik ben van het geboortejaar 1968.

In augustus 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor rij-instructeur, en ben sindsdien gecertificeerd voor het geven van motorrijles (A) autorijles (B) en brommobiel/bromfietsles (AM).

Stam Autorijschool heeft zich in de loop der tijd ontpopt als één van de betere opleiders in de regio van Goeree-Overflakkee. Tevens ben ik in het bezit van de benodigde WRM-certificaten en gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen welke te maken hebben met Autisme, ADHD en ADD of faalangst.

De diversiteit aan leerlingen is groot. Elke leerling is uniek!
Stam Autorijschool heeft zich ontwikkeld in het lesgeven met een kwalitatief hoog persoonlijke benadering. Ook voor de snelle leerling is het noodzakelijk om de rijopleiding op een vlotte manier te kunnen doorlopen waarbij veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Om die reden is des te belangrijk dat hun rij-instructeur op een breed vlak kundig is om hen op de juiste manier aan hun rijbewijs te helpen.

Wil jij ook voor de beste rijopleider gaan?..
Kies Stam Autorijschool, het juiste adres voor jouw rij-opleiding!

Sinds enige tijd heeft ook de “Mrs.” van Stam Autorijschool, Gabriëlle Stam – van den Berg, haar diploma voor rij-instructie B met verve behaald! Dit biedt perspectief voor het hele eiland van Goeree Overflakkee. Stam Autorijschool zal nu beter in de groeiende vraag naar persoonlijke rijlessen met bijbehorende kwaliteit, welke u van ons gewend bent, kunnen voorzien. Ook voor leerlingen, die om welke reden dan ook, liever via een vrouwelijke instructeur hun rijopleiding volgen, behoort dit tot de mogelijkheden!

OPFRISCURSUS:

In het bezit van een rijbewijs maar al geruime tijd niet of nauwelijks deelgenomen aan het verkeer? U heeft zelf geen auto, door ziekte of traumatische ervaringen in het verkeer durft u niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden. Ook kan het zijn dat u er soms tegenaan loopt dat bijzondere verrichtingen niet helemaal soepel verlopen.

De opfriscursus is een special op u af gestemde cursus. Dat wil zeggen dat u het tempo bepaalt op onderdelen, die u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • bijzondere verrichtingen
  • file parkeren
  • in een rechte lijn achteruit rijden
  • bocht achteruit
  • voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • rijden op autosnelwegen
  • in- en uitvoegen
  • nemen van kruispunten en rotondes
  • eigen vragen…

SPOEDOPLEIDINGEN:

Stam Autorijschool geeft naast de ‘reguliere’ rijopleiding tevens spoedopleidingen voor hen die in een zeer korte periode het rijbewijs willen halen. Informeer gerust naar de mogelijkheden; na een intakeles van 1,5 uur kunnen we je al snel vertellen wat je kansen zijn en in welk tijdsbestek we het kunnen afronden.

OOK IN AUTOMAAT:

Er wordt les gegeven in een schakel auto van het merk/type Seat Ibiza. Tevens verzorgen wij automaat rijles; de lesauto die wij daarvoor gebruiken is een Toyota Aygo. Alle drie de lesauto’s zijn conform de exameneisen van het CBR.

Het actuele SLAGINGSPERCENTAGE van Stam Autorijschool 2016:

Van de afgelegde examens van het afgelopen jaar:  61-65% voor het eerste examen en 66-70% voor het herexamen.

CONTACT:

Wil je mij bellen voor een afspraak of voor informatie? Stuur dan even een appberichtje naar mijn mobiele nummer 06- 5351 7885, dan noteer ik je nummer en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar op: info@stamautorijschool.nl.

LES:

De losse praktijkles duurt 1 uur, 1½ uur of 2 uur. Indien je kiest voor een vervolgpakket dan rijdt je blokken van 1½ uur of 2 uur. (zie tarieven). Richting Goes is een les van 3 uur nodig om examenritten te kunnen oefenen.

Je wordt (gratis) opgehaald en thuis gebracht, je rijdt in een rookvrije auto met een vaste rij-instructeur. De eerste les streef ik ernaar om een les van een uur te geven, de praktijk wijst uit dat er in de eerste les vaak zoveel indrukken op je afkomen dat je in de eerste rijles na een uur te hebben gereden niet veel meer opneemt, ofwel een uur is precies goed!

Er wordt examen gereden (afhankelijk van waar je woont) vanaf het examencentrum in Spijkenisse, Roosendaal of Goes. Voorafgaand aan het examen wordt een laatste “examen” rijles gegeven; deze les zal je alleen worden gecorrigeerd indien echt nodig, om zeg maar de laatste puntjes op de i te zetten.

Belangrijk: Het is noodzakelijk mij als rijschool te machtigen bij het CBR om voor jou praktijk examens en/of tussen-tijdse toetsen in te kunnen kopen.

Om dit op de juiste wijze te kunnen doen heb je mijn rijschoolcode nodig, deze code is: 4424F8.

Met deze code surf je naar www.CBR.nl en ga je naar “Machtig je autorijschool met DigiD”, daar vindt je verdere informatie.

Kantooradres:

STAM AUTORIJSCHOOL
Essenlaan 8, 3247 GG  DIRKSLAND

Telefoon: 06-5351 7885
E-mail: info@stamautorijschool.nl

Bankgegevens:
Bank: ING bank
Rekening: NL83 INGB 00030 34 335

Bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 27296636
BTW nummer: NL106607984B01