Mr & Mrs on the move! 

Facebook Twitter Google Maps E-mail

Welkom bij Stam Autorijschool

WELKOM OP DE SITE VAN STAM AUTORIJSCHOOL

Zoals het de goede gewoonte betaamt stellen wij ons eerst even voor;  Wij zijn Bert-Jan & Gabriëlle Stam, we zijn sinds 1992 getrouwd en samen hebben wij vier geweldige dochters. We zijn van het geboortejaar 1968 en 1970.

Wij zijn beiden gecertificeerd voor het geven van autorijles (B) in schakelwagen en automaat. Daarnaast is Bert-Jan gecertificeerd voor het geven van motorrijles (A) -en brommobiel/bromfietsles (AM).

Stam Autorijschool heeft zich in de loop der tijd ontpopt als één van de betere rijopleiders in de regio van Goeree-Overflakkee.

De diversiteit aan leerlingen is groot. Elke leerling is uniek!
Stam Autorijschool heeft zich ontwikkeld in het lesgeven met een kwalitatief hoog persoonlijke benadering. Ook voor de vlotte leerling is het noodzakelijk om de rijopleiding op een snelle manier te kunnen doorlopen waarbij veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Om die reden is het des te belangrijk dat de rijopleider op een breed vlak kundig is om hen op de juiste manier aan hun rijbewijs te helpen.

Wil jij ook voor de beste rijopleider gaan?..
Kies Stam Autorijschool, het juiste adres voor jouw rij-opleiding!

Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven. Een rijbewijs geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt de wereld gaan ontdekken op 4 wielen waar je anders niet zou komen.
Jouw rijopleiders, Bert-Jan & Gabriëlle Stam, geven jou de professionele en persoonlijke begeleiding die bij je past!

WRM GECERTIFICEERD:

Tevens zijn we in het bezit van de benodigde WRM-certificaten en gespecialiseerd in het lesgeven van leerlingen welke te maken hebben met Autisme, ADHD en ADD en/of faalangst of PDDnos. Deze is aangevuld met het diploma voor RIS instructie -Rijopleiding in Stappen-

OPFRISCURSUS:

In het bezit van een rijbewijs maar al geruime tijd niet of nauwelijks deelgenomen aan het verkeer? U heeft zelf geen auto, door ziekte of traumatische ervaringen in het verkeer durft u niet of nauwelijks meer zelfstandig durft auto te rijden. Ook kan het zijn dat u er soms tegenaan loopt dat bijzondere verrichtingen niet helemaal soepel verlopen.

De opfriscursus is een special op u af gestemde cursus. Dat wil zeggen dat u het tempo bepaalt op onderdelen, die u het meest wilt oefenen. Bijvoorbeeld:

  • bijzondere verrichtingen
  • file parkeren
  • in een rechte lijn achteruit rijden
  • bocht achteruit
  • voor en achteruit in een parkeervak rijden
  • rijden op autosnelwegen
  • in- en uitvoegen
  • nemen van kruispunten en rotondes
  • eigen vragen…

SPOEDOPLEIDINGEN:

Stam Autorijschool geeft naast de ‘reguliere’ rijopleiding tevens spoedopleidingen voor hen die in een zeer kort tijdsbestek het rijbewijs wil halen. Informeer gerust naar de mogelijkheden; na een intakeles van 1,5 uur kunnen we je al snel vertellen wat je kansen zijn en in welk tijdsbestek we het kunnen afronden. Het theorie certificaat dient al wel behaald te zijn voor het starten van je spoed rijopleiding.

OOK IN AUTOMAAT:

Er wordt les gegeven in een schakel auto BMW 320i en in een nieuwe MINI cooper.

Tevens verzorgen wij automaat rijles in een electrische Renault Zoe.

Alle drie de lesauto’s zijn conform de exameneisen van het CBR.

Het actuele SLAGINGSPERCENTAGE van Stam Autorijschool 2020:

Van de afgelegde examens van het afgelopen jaar:  61-65% voor het eerste examen en 71-75% voor het herexamen.

CONTACT:

Wil je ons bellen voor een afspraak of voor informatie? Stuur dan even een berichtje naar mijn mobiele nummer 06- 5351 7885, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via ons mailadres info@stamautorijschool.nl.

LET OP :  Woon je in OUDDORP,  GOEDEREEDE, STELLENDAM of OOLTENSPLAAT? Dan graag aanmelden wanneer je bereid bent om in Dirksland of Middelharnis in te stappen!

LES:

De losse praktijkles duurt 1 uur, 1½ uur of 2 uur. Indien je kiest voor een vervolgpakket dan rijdt je blokken van 1½ uur of 2 uur. (zie tarieven). Richting Goes is vanuit Middelharnis een les van 3 uur nodig om examenritten te kunnen oefenen.

Je wordt (GRATIS) opgehaald en thuis gebracht, je rijdt in een ROOKVRIJE auto met een VASTE rij-instructeur/trice waarbij je natuurlijk je voorkeur m/v mag aangeven. De eerste les streven we ernaar om een les van een uur te geven, de praktijk wijst uit dat er in de eerste les vaak zoveel indrukken op je afkomen dat je in de eerste rijles na een uur te hebben gereden niet veel meer opneemt, ofwel een uur is precies goed!

Er wordt examen gereden (afhankelijk van waar je woont) vanaf het examencentrum in Roosendaal en Bergen op Zoom, Spijkenisse of eventueel Goes. Voorafgaand aan het examen wordt een laatste “examen” rijles gegeven; deze les zal je alleen worden gecorrigeerd indien echt nodig, om zeg maar de laatste puntjes op de i te zetten.

Belangrijk: Het is noodzakelijk mij als rijschool te machtigen bij het CBR om voor jou praktijk examens en/of tussen-tijdse toetsen in te kunnen kopen.

Om dit op de juiste wijze te kunnen doen heb je mijn rijschoolcode nodig, deze code is: 4424F8.

Met deze code surf je naar www.CBR.nl en ga je naar “Machtig je autorijschool met DigiD”, daar vindt je verdere informatie.

Kantooradres:

STAM AUTORIJSCHOOL
Essenlaan 8, 3247 GG  DIRKSLAND

Telefoon: 06-5351 7885
E-mail: info@stamautorijschool.nl

Bankgegevens:
Bank: ING bank
Rekening: NL83 INGB 00030 34 335

Bedrijfsgegevens:
KvK nummer: 27296636
BTnummeNL106607984B01

Home Home Welkom bij Stam Autorijschool